CrossFit Columna – CrossFit Anduranță

 

În ce constau antrenamentele de CrossFit Anduranțã

 

CrossFit Columna Anduranță este un antrenament de grup de maxim 18 persoane, cu antrenori, cu un nivel ridicat de dificultate și de o intensitate mai ridicată față de orele de CrossFit Columna.

 

Fiecare clasă durează o oră și jumătate iar antrenamentele – variate de la zi la zi – sunt împărțite în:

• Încalzire: încãlzire generalã a articulațiilor urmatã de 5-15 minute de exerciții de intensitate mică-medie

• Endurance WOD (workout of the day) : antrenamentul propriu zis, o serie de exerciții care solicită întregul corp la maxim, contra cronometru, cu o duratã mai lungã fațã de WOD-urile din restul programului (30-50 de minute).

 

De ce sunt utile antrenamentele de anduranțã

 

Antrenamentele de CrossFit Anduranțã îți testeazã şi îmbunãtãțesc rezistența şi forța explozivã. Te pot ajuta sã te pregãteşti de un maraton, triatlon, drumeții montane sau concursuri sportive şi le poți combina cu antrenamentele clasice de CrossFit, sesiuni de alergat sau înot.

Şi aici îți poți mãsura progresul în timp, urmãrind evoluția timpilor pentru urmãtoarele exerciții de referințã: 1.6 kilometri (1 milã) alergare, 5 kilometri alergare, 100 metri sprint, 400 metri sprint, 1000 metri rowing.

 

Cum participi la antrenamente

 

Pentru a putea să participi trebuie să te înscrii folosind butonul de mai jos. Dacă nu ai cont, mergi la pagina de Înregistrare și ulterior vei putea să-ți programezi prima ședință gratuită.

 

Alte Clase