Echipa Uzina Vă facem cunoștință cu antrenorii noștri talentați

Antrenorii noştri de CrossFit si Haltere

 

Îi recomandă anii de experiență în domeniul CrossFit-ului și al Halterofiliei – atât experiență personală, dezvoltată în urma antrenamentelor și competițiilor, cât și experiența de a antrena.

Pe lângă aptitudinile de a preda corect tehnica mișcărilor întâlnite la Uzina, și abilitatea de a vedea și corecta imperfecțiuni ale acestora, antrenorii te pot ajuta să avansezi prin progresiile exercițiilor ce pot părea imposibile la prima vedere.

Ei sunt cei care te vor îndruma și vei realiza că oricine poate executa flotări – fie ele normale, în genunchi, pe cutie sau la perete – sau tracțiuni – stricte, cu balans sau cu ajutorul benzilor elastice.

Antrenorii Uzinei nu sunt doar bine pregătiți ci adevărați susținători ai tăi, ce te vor motiva să devii mai puternic, să-ți atingi obiectivele, să-ți depășești limitele, să progresezi și să ai un stil de viață sănătos, în armonie cu propriul corp.

 

Mihai Ivan - Antrenor CrossFit si Haltere la Uzina Mihai Ivan Mihai – Antrenor de Haltere si CrossFit

În sală, îl vei întâlni mereu dând indicații cu zâmbetul pe buze, făcând glume cu ceilalți atleți…

Ionut Trandafir - Antrenor CrossFit si Haltere la Uzina Ionuț Trandafir Ionuț – Antrenor de CrossFit

Noi la sală îl alintăm “Johnny”. Johnny Rose. Ne motivează numai privindu-l cum se antrenează

Constantin Taca (Costel) - Antrenor de haltere si crossfit la Uzina Contantin (Costel) Taca Costel Taca – Antrenor de Haltere si CrossFit

Sportiv de performanta si student la UNEFS (Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Spor…