Sala noastră de Crossfit (CrossFit BOX) Tot ce ai nevoie pentru a fi în formă!

Dotarile salii noastre de CrossFit

La Uzina nu vei întâlni aparatele “clasice” de fitness sau pe cele de izolare musculară, nici parchet, nici oglinzi.

 

În schimb, vei întâlni echipamentul de CrossFit necesar unui antrenament adevãrat!
Noi îți punem la dispoziție o sală mare, spațioasă (cu o suprafață de 400 m² , înălțime de 5 metri şi vestiare cu duşuri)
unde poți să practici CrossFit fără riscuri.
Poți să “jonglezi” cu mingi medicinale, gantere, kettlebells, bare olimpice (de 7kg şi 20kg),
discuri cauciucate, corzi de sărit, inele olimpice și paralele pentru gimnastică, aparate de vâslit (rowing machines) și cutii de lemn.
În plus, avem în vecinătate o alee verde, unde alergăm și facem exerciții în aer liber atunci când este vreme frumoasă.

 

Tu ești aparatul cel mai important în antrenamentele de CrossFit!

 

De ce nu avem oglinzi?

Pentru siguranța ta și pentru a accelera ritmul de învațare a mișcărilor. Antrenamentele de CrossFit îmbină foarte multe elemente din halterofilie și din gimnastică, ce sunt complexe și necesită multă practică pentru a fi perfectionate. Modul cel mai usor de a învăța și de a practica aceste mișcări este prin a le “simți”, nu prin a te vedea în oglindă.

De ce nu avem parchet?

Ar trebui sa fie ? Într-o sală unde se lucrează și cu greutăți mari nu poți avea parchet pe jos. Tot pentru siguranța și confortul tău am ales un cauciuc de calitate industrială, cu densitatea de 1200kg/mc, ce este practic indestructibil și garantat pe viață.  În schimb, îți punem la dispoziție saltele și perne lombare pentru exercițiile la sol.

De ce să alegi “CrossFit Columna” la Uzina?

 

Ne recomandã experiența de a fi prima sală de CrossFit din Bucureşti şi din Romania (ce a găzduit un afiliat CrossFit) și competențele antrenorilor noștri dedicați. George are experiența de neegalat a CrossFit-ului direct din Canada, după 4 ani de pregătire alături de cei mai buni atleți ai L’Usine Montreal și are certificare CrossFit Level 2.

Ionuț, cu certificare CrossFit Level 2, îți poate povesti ore întregi despre idolii săi, campioni ai CrossFit Games, dar și mai bine îți poate arăta cum pasiunea, determinarea și o bună organizare te poate aduce mai aproape de obiectivele tale.

Costel, proaspăt venit în echipa Uzina, are experința unui sport de performanță pe care continuă să-l practice: Halterofilia. A fost fermecat de CrossFit de cum a auzit de el și entuziasmul lui este molipsitor!


 

Antrenamentele diferă de la zi la zi și sunt gândite în așa fel încât să ieși mereu din zona de confort. Astfel, corpul tău nu are timp să se obișnuiască doar cu anumite mișcări iar tu vei obține rezultatele dorite. Chiar dacă pare haotic la prima vedere, programul fiecărei zile este gândit cu 2-3 luni în avans.

Nu există “zi de picioare”, “zi de spate”! Fiecare antrenament de CrossFit îți va pune la lucru întregul corp iar clasele sunt în asa fel gândite încât vei lucra și forță și cardio într-o singură oră!


 

Antrenamentele variate îți garantează faptul că nu vei intra într-o rutină, executând la nesfârșit aceleași mișcări banale.

Dar să nu crezi că vei scăpa de exercitiile tale mai putin preferate pentru că ele vor fi combinate în mod plăcut cu alte exerciții și nu vei avea de ales decât să ieși din zona de confort…zâmbind!

Vino să încerci, te asigurăm că o sã-ţi placã şi…nu te vei plictisi!


 

Antrenamentele RX par dificile la prima vedere dar asta pentru că Uzina încurajează competiția, performanța și depășirea propriilor limite.

Nivelul antrenamentelor este același în toată rețeaua sălilor Uzina din Canada deci te poti mândri că te antrenezi la acelasi nivel cu profesioniștii!

Recomandăm însă ca trecerea la antrenamente RX să se facă treptat, să îți cunoști mai întâi limitele propriului corp ca abia după să încerci să le depășești ușor, cu plăcere și fără accidentări!


 

Pe nesimțite, ne-am împrietenit cu toții la Uzina și ne-am format o adevărată comunitate.

Organizăm concursuri și activități sportive, mergem în drumeții pe munte, facem plimbări cu bicicleta tot la munte, ne încurajăm cu patimă în competiții sportive – chiar și adversari fiind -, jucăm ping-pong între antrenamente și tot felul de activități ce ne mai trec prin minte.

Vino să ni te alături, noi abia așteptăm să te cunoaștem!


 

Participanții la Uzina Cup 2014

Participanții la Uzina Cup 2014
Prima ședință este gratuită Programează-ți prima ședință gratuită și încearcă antrenamentele de CrossFit!ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!