Prețuri Abonamente
Prima ședință este gratuită Programează-ți prima ședință gratuită și încearcă antrenamentele de CrossFit!ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!

Preturi CrossFit și Haltere – abonamente nelimitate sau pe sedinte

Alege între abonamente cu sedinte incluse sau nelimitate, ce iti ofera acces la antrenamentele CrossFit, Haltere, Gimnastica si Uzina Kids.
Toate abonamentele, inclusiv cele pe sedinte, au valabilitate de o lună (30 de zile) si pot fi achizitionate online, direct din platforma de programari sau la sala (cash sau card).

* Preturile includ TVA *

Preturi Uzina - Abonamente CrossFit, Haltere, Gimnastica si Uzina Kids

Abonamente cu acces nelimitat la antrenamente CrossFit

Abonamentul “Nelimitat” iți oferă acces nelimitat la toate antrenamentele CrossFit. In plus, poti participa si la clasele speciale de Haltere si Gimnastica sau la antrenamentele Online de pe platforma uzina.unloc.ro .
Dacă preferi să te antrenezi în timpul zilei sau dimineață avem pentru tine abonamentul nelimitat “Daytime”, ce îți oferă acces în sala de CrossFit până în ora 18:00. In plus, ai acces si la orele speciale de Haltere si Gimnastica.

Abonamente de
CrossFit pe Ședințe

Abonamentul “8 Sedinte Crossfit” este perfect pentru începători. Ai acces la 8 antrenamente pe lună astfel încât să începi să vezi rezultatele și să prinzi gustul antrenamentelor CrossFit de la Uzina dar și să te poți recupera între acestea.

Daca vrei mai mult, poti alege abonamentul “12 Sedinte CrossFit”.

Pentru cei care practică și alt tip de antrenamente combinate cu CrossFit și care au timpul limitat, am creat abonamentul “4 Sedinte CrossFit”.

Daca reinnoiesti abonamentul pe sedinte (inainte de expirarea acestuia), sedintele ne-efectuate se vor reporta pentru luna viitoare.

NOU: Antrenamente Online

Pe uzina.unloc.ro vei gasi sute de antrenamente online cu Ionut si Andreea. Cu noul abonament “Online nelimitat” (100 Lei) te poti antrena virtual cu noi, zi de zi, timp de 30 de zile. In plus, te poti inregistra la clasele online cu orice abonament nelimitat de CrossFit.
Iar daca nu esti inca membru Uzina, poti cumpara noul abonament “Online nelimitat” direct online, din platforma de programari.

Afla cum te inscrii la antrenamentele Online

Clase Speciale

Clasele speciale sunt cele de Haltere (unde practicam si aprofundam tehnica de haltere precum pus la piept, aruncat, smuls) si Gimnastica (unde trecem prin progresii pentru a imbunatati miscari din gimnastica precum tractiuni, muscle-up, stat si mers in maini, etc.).
Accesul la aceste clase speciale este gratuit cu abonamentele “CrossFit Nelimitat” si “Daytime” sau poti achizitiona cate o sedinta sau abonamentul special “4 Sedinte Specialties”.

NOU: Uzina Kids

Din 29 august, îi invităm și pe cei mici (5-12 ani) să descopere plăcerea de a face sport. În fiecare sâmbata de la 10:00, ne jucăm, învățăm să ne mișcăm corect și vorbim despre ce/cum să mâncăm ca să devenim adulți sănătoși. Antrenamentele vor fi distractive, de intensitate medie, potrivite pentru orice nivel de pregatire fizică.
Durata clasei este de 50 min, accesul se face cu abonament (Uzina Kids) sau ședință individuală.
Înscrierile se fac pe uzina.unloc.ro iar locurile sunt limitate (maxim 8).

Abonamente “OpenGym”

Daca preferi sa te antrenezi pe cont propriu, fara antrenor la clasa, poti alege un abonament de tip “OpenGym”. Cu abonamentul “OpenGym” ai acces la orice clasa de Open Gym din program. Cu acest tip de abonament nu ai acces la CrossFit si nu poti beneficia de indicatiile antrenorilor nostri.

Aplicatie de monitorizare

Toate abonamentele, cu exceptia celor pentru clase speciale, iti ofera acces la aplicatia mobila. Aici vom posta antrenamentele zilnice de la Uzina si veti putea urmari evolutia voastra la antrenamente.

Coaching Nutritie

Elibereaza-te de stresul dietelor si invata sa mananci corect, sanatos, constient si cu minime restrictii in timp ce iti indeplinesti obiectivele. Asa e, drumul nu e scurt, nu e o promisiune falsa de tipul “slabeste X in 30 zile”. In schimb, iti oferim suport si consultanta ca tu sa iti definesti stilul de viata sanatos potrivit tie pe care sa il poti urma relaxat toata viata. Programeaza prima intalnire cu Andreea si vezi ce pachete accesibile ti-am pregatit.

 • CROSSFIT NELIMITAT

  310 RON

  • Valabilitate: 1 lună (30 zile)
  • Acces nelimitat la CrossFit
  • Bonus: ai acces si la orele de Haltere si Gimnastica
  • Bonus: acces la antrenamentele Online de pe platforma uzina.unloc.ro
  • Bonus: ai acces la aplicatia mobila

  Programează-te si cumpără online

 • CROSSFIT DAYTIME

  270 RON

  • Valabilitate: 1 lună (30 zile)
  • Acces la antrenamente până în ora 18:00
  • Bonus: ai acces si la orele de Haltere si Gimnastica
  • Bonus: acces la antrenamentele Online de pe platforma uzina.unloc.ro
  • Bonus: ai acces la aplicatia mobila

  Programează-te si cumpără online

 • Nelimitat DAYTIME pentru Studenti si M.A.I.

  170 RON

  • Valabilitate: 1 lună (30 zile)
  • Acces la antrenamente până în ora 18:00
  • Se poate achizitiona doar la sala, prezentand dovata de student / cadru M.A.I.
  • Bonus: ai acces la aplicatia mobila

  Programează-te