Antrenamentele Uzina Încearcă și tu programele noastre de condiționare fizică!

 

Ce fel de antrenamente poti alege la Uzina?

 

Din programul Uzina ai de ales între mai multe tipuri de antrenament:

Orele de Intro CrossFit sunt primul pas catre CrossFit – aici trebuie sa te inscrii cu prima sedinta gratuita si tot aici vei cunoaste bazele acestui tip de antrenament. Iti recomandam sa faci primele 4-8 antrenamente la Intro CrossFit pentru a deprinde mai usor miscarile clasice din CrossFit cu care cu siguranta nu te-ai intalnit intr-o sala clasica.

CrossFit – antrenamentele clasice de CrossFit ce sunt destinate tuturor, indiferent de varsta, sau de nivelul de fitness. Toate antrenamentele vor fi explicate si adaptate de catre antrenorii nostri pentru a te simti in siguranta si confortabil in timp ce iti depasesti limitele.

CrossFit Senior – antrenamente destinate persoanelor peste 60 de ani, ce vor sa-si imbunatateasca mobilitatea si capacitatea de a face efort fizic.

Open Gym – interval de timp in program in care sala este deschisa si te poti antrena de unul singur. Daca in program avem si ore de CrossFit in paralel cu orele de Open Gym, te rugam sa nu trantesti barele, sa nu tipi pentru a nu deranja ora de CrossFit. Din respect pentru toti clientii nostri, ne rezervam dreptul de a opri atletii care deranjeaza restul clasei.

Haltere – antrenamente de tehnica pentru miscarile din halterofilie: pus la piept, aruncat, smuls, cu multiple variatii pentru a imbunatati forma si executia acestor miscari.

Pentru a participa la oră trebuie doar să îți faci cont pe pagina noastră de orar, uzina.unloc.ro, și să te înscrii la ora dorită. La crearea contului vei primi automat o ședință gratuită pe care o poți folosi să te inscrii la una din orele pentru începători. Dacă ai nevoie de ajutor la înscriere, consultă instrucțiunile de folosire aici sau contactează-ne!

Fie că vrei să te menții în formă, să te tonifici, să slăbești sau să devii mai puternic, vei găsi la noi sfaturi și antrenamente special gândite de antrenorii Uzinei pentru tine. Te așteptăm!

 

Prima ședință este gratuită Programează-ți prima ședință gratuită și încearcă antrenamentele de CrossFit!ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!