Antrenamentele Uzina Încearcă și tu programele noastre de condiționare fizică!

 

Ce fel de antrenamente poti alege la Uzina?

 

Din programul Uzinei poți alege mai multe tipuri de antrenamente:

CrossFit – antrenamentele CrossFit sunt destinate tuturor, indiferent de varsta, sau de nivelul de fitness. Toate antrenamentele vor fi explicate si adaptate de catre antrenorii nostri pentru a te simti in siguranta si confortabil in timp ce iti depasesti limitele.

Open Gym – interval de timp in program in care sala este deschisa si te poti antrena de unul singur, fara antrenor. Daca in program avem si ore de CrossFit in paralel cu orele de Open Gym, te rugam sa nu trantesti barele, sa nu tipi pentru a nu deranja ora de CrossFit. Din respect pentru toti clientii nostri, ne rezervam dreptul de a opri atletii care deranjeaza restul clasei.

Haltere – antrenamente de tehnica pentru miscarile din halterofilie: pus la piept, aruncat, smuls, cu multiple variatii pentru a imbunatati forma si executia acestor miscari.

Gimnastica – antrenamente unde exersezi miscari din gimnastica sub indrumarea unui antrenor, cu variatii de la foarte usor la foarte greu pentru fiecare din exercitii.

Uzina KIDS – antrenamente pentru copii intre 5 si 12 ani, antrenamente distractive, de intensitate medie, potrivite pentru orice nivel de pregatire fizică. Ne jucam, invatam sa ne miscam corect si ce sa mancam ca sa devenim adulti sanatosi.

 

 

Pentru a participa la antrenamente trebuie doar să îți faci cont pe pagina noastră de programari online uzina.unloc.ro, și să te înscrii la ora dorită. La crearea contului vei primi automat o ședință gratuită de CrossFit. Dacă ai nevoie de ajutor la înscriere, consultă aici instrucțiunile de folosiresau contactează-ne.

Fie că vrei să te menții în formă, să te tonifici, să slăbești sau să devii mai puternic, vei găsi la noi sfaturi și antrenamente special gândite de antrenorii Uzinei pentru tine. Te așteptăm!

 

 

Prima ședință este gratuită Programează-ți prima ședință gratuită și încearcă antrenamentele de CrossFit!ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!

 

Uzina KIDS

 

Din 29 august, îi invităm și pe cei mici (5-12 ani) să descopere plăcerea de a face spo…

Gimnastica

 
În ce constau antrenamentele de Gimnastica
 

În antrenamentele de CrossFit vei î…

Haltere

 
În ce constau antrenamentele de Haltere
 

În antrenamentele de CrossFit vei întâ…

Open Gym

 

În cadrul orelor de Open Gym vei putea urma propriul program de antrenament sau te poți…