Voucher la CrossFit – idei de cadouri pentru sportivi

Daruieste un Voucher Cadou la CrossFit

De Craciun sau de ziua prietenilor ofera cadou celor dragi un “Gift Card” la Uzina. Alege valoarea cadoului (minim 50 de Lei), plateste online si primesti voucher-ul pe e-mail in cateva ore. Acest cadou este perfect pentru prietenul / prietena care:

– e deja fan CrossFit 🙂
– adora sporturile si activitatile in aer liber (antrenamentul CrossFit te pune in forma pentru sezonul de ski, urcarile pe munte sau vacanta in tarile exotice 🙂 ),
– vrea sa incerce ceva nou
– de “maine” sau “la anul” merge la sala – ajuta-i sa se tina de promisiune!
– vrea sa-si imbunatateasca conditia fizica
– vrea sa aiba un stil de viata sanatos

Platesti online si primesti voucher-ul pe e-mail

Poti alege orice valoare pentru voucher sau orice abonament din lista noastra de preturi si noi iti vom personaliza voucherul asa cum iti doresti. Adaugam numele tau, valoarea sau tipul abonamentului primit cadou si mesajul tau personalizat.

Pentru valori fixe poti achizitiona voucherele direct din platforma de programari online (https://uzina.unloc.ro) iar pentru valori personalizate poti achita prin transfer bancar. Asteptam un email la contact@uzina.ro sa stabilim detaliile si sa personalizam cadoul pentru cei dragi tie.

Poti plati prin transfer bancar (internet banking) folosind detaliile de mai jos si noi iti trimitem voucherul personalizat pe e-mail dupa ce ne transmiti dovada de plata la contact@uzina.ro.

Detaliile pentru transferul bancar:
Beneficiar: SC Uzina CrossFit SRL
IBAN: RO68 BREL 0002 0013 1140 0100
Banca: LIBRA INTERNET BANK SA
Detalii plata: Voucher [nume prenume]

Termeni si Conditii

VALABILITATE VOUCHER: 3 LUNI

Poti folosi acest voucher cadou pentru a achizitiona orice abonament (vezi aici preturile abonamentelor) sau produs de la Uzina timp de 3 luni dupa data emiterii. Voucherul se poate folosi pentru o singura tranzactie, integral. Astfel, daca valoarea tranzactiei este mai mare decat valoarea voucherului, clientul va achita diferenta. Daca valoarea tranzactiei este mai mica decat valoarea voucherului, suma de bani necheltuita nu se returneaza si nu va putea fi folosita intr-o tranzactie ulterioara.

PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA

Daca nu ai mai incercat pana acum CrossFit la Uzina beneficiezi si de o sedinta gratuita. Urmeaza acesti pasi pentru a intra in posesia ei si pentru a programa prima sedinta la “Intro CrossFit” – cursul pentru incepatori: cum să te înregistrezi la CrossFit Columna în 3 pași simpli

Fii inspirat si ofera-le un cadou practic si sanatos celor dragi, fie ca sunt deja pasionati de sport sau nu – promitem noi ca ii vom face sa indrageasca antrenamentele CrossFit!