Voucher Cadou de Craciun

Daruieste un Voucher Cadou la CrossFit

De Craciun, ofera cadou celor dragi un “Gift Card” la Uzina. Alege valoarea cadoului (minim 50 de Lei, maxim cat vrea Mosu’), plateste online si primesti voucher-ul pe e-mail in cateva minute. Acest cadou este perfect pentru prietenul / prietena care:

– e deja fan CrossFit 🙂
– adora sporturile si activitatile in aer liber (CrossFit-ul te pune in forma pentru sezonul de ski, urcarile pe munte sau vacanta in tarile exotice 🙂 ),
– vrea sa incerce ceva nou
– de “maine” sau “la anul” merge la sala – ajuta-i sa se tina de promisiune!
– vrea sa-si imbunatateasca conditia fizica
– vrea sa aiba un stil de viata sanatos

Platesti online si primesti voucher-ul pe e-mail

Plateste prin transfer bancar, trimite-ne confirmarea platii pe adresa contact@uzina.ro si vei primi in cateva minute voucher-ul personalizat, gata de oferit cadou.

Detaliile pentru transferul bancar:
Beneficiar: SC Uzina CrossFit SRL
CUI: RO31239092
IBAN: RO69 RZBR 0000 0600 1892 2202
RAIFFEISEN SUCURSALA UNIRII
Detalii plata: VOUCHER – Nume beneficiar

Termeni si Conditii

VALABILITATE VOUCHER: 3 LUNI

Poti folosi acest voucher cadou pentru a achizitiona orice abonament (vezi aici preturile abonamentelor) sau produs de la Uzina pana pe 31.03.2016. Voucherul se poate folosi pentru o singura tranzactie, integral. Astfel, daca valoarea tranzactiei este mai mare decat valoarea voucherului, clientul va achita diferenta. Daca valoarea tranzactiei este mai mica decat valoarea voucherului, suma de bani necheltuita nu se returneaza si nu va putea fi folosita intr-o tranzactie ulterioara.

PRIMA SEDINTA GRATUITA

Daca nu ai mai incercat pana acum CrossFit la Uzina beneficiezi si de o sedinta gratuita. Urmeaza acesti pasi pentru a intra in posesia ei si pentru a programa prima sedinta la “Intro CrossFit” – cursul pentru incepatori: cum să te înregistrezi la CrossFit Columna în 3 pași simpli