Campion Uzina

 

Oferta “Campion Uzina”

Performanta nu se naste din nimic, stim ca e nevoie de multa munca si determinare. De aceea, venim in intampinarea voastra cu oferta “Campion Uzina”. Daca pentru tine CrossFit-ul reprezinta mai mult decat un hobby, iti place sa te intreci cu cei mai buni din domeniu si timpul tau liber reprezinta mersul la sala, iti prezentam o noua provocare: sa devii campion Uzina!

 

Ce inseamna “Campion Uzina”?

Pentru a intra in cercul “Campion Uzina” trebuie sa iesi in top 5 la competitiile externe (care nu sunt organizate de Uzina), categoria RX sau avansati, in cel putin 2 competitii pe an.

Esti deja campionul nostru daca indeplinesti aceste conditii la competitiile de anul acesta.

 

Cum te incurajam sa devii campion Uzina

Ai un tarif preferential la abonamentele nelimitate (230 de lei in loc de 270 lei). In plus, pentru ca stim ca o ora de antrenament nu e suficienta pentru un campion, te poti antrena in regim de Open Gym si in timpul orelor de CrossFit!

Insa daca iesi in top 3 la o competitie externa (care nu e organizata de Uzina), esti super-campionul nostru! Iti vom deconta taxa de participare, cheltuielile de drum si de cazare.

oferta-campion-uzina

Sa recapitulam: top 5 la minim 2 competitii RX si devii campion Uzina, adica ai abonamentul nelimitat la 230 lei si acces la Open Gym si in timpul orelor de CrossFit; top 3 la o competitie si te sponsorizam cu taxa de participare, cheltuielile de drum si de cazare. Spor la antrenamente!