Prețuri Abonamente
Prima ședință este gratuită Programează-ți prima ședință gratuită și încearcă antrenamentele de CrossFit!ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!

Preturi CrossFit și Haltere – abonamente nelimitate sau pe sedinte

Daca ti-a placut la primul antrenament antrenament CrossFit gratuit la Uzina, iata ce variante de abonament vei avea.
Poți alege între abonamente cu sedinte incluse sau nelimitate, ce iti ofera acces la antrenamentele CrossFit, Haltere, Gimnastica si Yoga.
Toate abonamentele, inclusiv cele pe sedinte, au valabilitate de o lună (30 de zile) si pot fi achizitionate online, direct din platforma de programari sau la sala (cash sau card).

* Preturile includ TVA *

Preturi Uzina - Abonamente CrossFit, Haltere, Gimnastica si Yoga

Abonamente cu acces nelimitat la antrenamente CrossFit

Abonamentul “Nelimitat” iți oferă acces nelimitat la toate antrenamentele CrossFit dar și la clasele speciale de Haltere, Gimnastica si Yoga.
Dacă preferi să te antrenezi în timpul zilei sau dimineață avem pentru tine abonamentul nelimitat “Daytime”, ce îți oferă acces în sala de CrossFit până în ora 18:00. In plus, ai acces si la orele speciale de Haltere, Gimnastica sau Yoga.

Abonamente de
CrossFit pe Ședințe

Abonamentul “8 Sedinte Crossfit” este perfect pentru începători. Ai acces la suficiente ore pe lună astfel încât să începi să vezi rezultatele și să prinzi gustul antrenamentelor CrossFit de la Uzina dar și să te poți recupera între acestea.

Daca vrei mai mult, poti alege abonamentul “12 Sedinte CrossFit”!

Pentru cei care practică și alt tip de antrenamente combinate cu CrossFit și care au timpul limitat, am creat abonamentul “4 Sedinte CrossFit”.

Clase Speciale

Clasele speciale sunt cele de Haltere (unde practicam si aprofundam tehnica de haltere precum pus la piept, aruncat, smuls), Gimnastica (unde trecem prin progresii pentru a imbunatati miscari din gimnastica precum tractiuni, muscle-up, stat si mers in maini, etc.) si Yoga (oricât de mobili, flexibili și/sau deschiși spiritual sunteți, fiți bineveniți să încercați această clasa de yoga adaptată vouă, crossfitter-ilor).
Accesul la aceste clase speciale este gratuit cu abonamentele “CrossFit Nelimitat” si “Daytime”. Poti achizitiona cate o sedinta sau abonamentul special “4 Sedinte Specialties”.

Abonamente “OpenGym”

Daca preferi sa te antrenezi pe cont propriu, fara antrenor la clasa, poti alege un abonament de tip “OpenGym”. Cu abonamentul “OpenGym” ai acces la orice clasa de Open Gym din program. Cu acest tip de abonament nu ai acces la CrossFit si nu poti beneficia de indicatiile antrenorilor nostri.

Aplicatia Beyond the Whiteboard (BTWB)

Toate abonamentele, cu exceptia celor pentru clase speciale, iti ofera acces la aplicatia Beyond the Whiteboard – The Official CrossFit® Workout Tracker (beyondthewhiteboard.com). Aici vom posta antrenamentele zilnice de la Uzina si veti putea urmari evolutia voastra la antrenamente.

Coaching Nutritie

Elibereaza-te de stresul dietelor si invata sa mananci corect, sanatos, constient si cu minime restrictii in timp ce iti indeplinesti obiectivele. Asa e, drumul nu e scurt, nu e o promisiune falsa de tipul “slabeste X in 30 zile”. In schimb, iti oferim suport si consultanta ca tu sa iti definesti stilul de viata sanatos potrivit tie pe care sa il poti urma relaxat toata viata. Programeaza prima intalnire cu Andreea si vezi ce pachete accesibile ti-am pregatit.

 • Nelimitat DAYTIME pentru Studenti si M.A.I.

  170 RON

  • Valabilitate: 1 lună (30 zile)
  • Acces la antrenamente până în ora 18:00
  • Se poate achizitiona doar la sala, prezentand dovata de student / cadru M.A.I.
  • Bonus: ai acces la aplicatia Beyond the Whiteboard

  Programează-te